Новият ми автомобил VW Golf 5 с турбо

Да се похваля – най-накрая се сдобих с личен автомобил. Отдавна ми беше мечта. Не че съм някакъв състезател но е много по-лесно да се предвижиш от Люлин до Витоша с кола. Няма да чакаш метрото или автобуса. Качваш се, палиш и караш. Супер е.

Сега да ви кажа за колата. Много е яка VW Golf 5 с уникален разход на гориво и върви супер. Яка бегачка хахах /1.4 бензин с турбо/ Обачеее… винаги има едно обаче. Нали съм си жена и не разбирам много от коли малко ме позилъгаха на Горубляне. Не че няма честни хора там ама много мошенници…. мани мани.

Преди да купя голфчето направих 5-6 огледа и никоя не ми хареса. Тази като я видях и се влюбих. Направо си беше любов от пръв поглед. Лъскава, запазена, мотора мърка, турбото не се чува, върви на стрела. Направих едно кръгче, спазарих я с 500 лв надолу и я купих.

Веднага в кат за регистрация и кой като мене. След 2 дни по пътищата. Навъртях и на бързо 2к километра и нещо взе да губи мощност и да се чува едно виене…. Отивам в най-близкия сервиз и нищо не можаха да направят пичовете. Връзваха компютри, гледах и бутаха тум там. Нищо и нямало … Да бе да нищо и няма.

Един приятел който има подобна, само че дизел ми вика сигурно имаш проблем с турбото и ме прати за ремонт на турбо в TurboForce. Обадих се на пичовете, оказа се че не са от София, ама можело да им пратя турбото по еконт, да го направят и да ми го върнат. И то на доста по-добра цена с 1г. гаранция. Зачудих се малко… ама какво да направя. Като нямам познат турбо сервиз наблизо и го пратих.

Още на следващият ден се захванаха с работата момчетата от TurboForce, обадиха ми се на обед и ми казаха какво е за ремонт и колко ще струва. След като потвърдих веднага се захванаха с работата и до вечерта турбото вече беше готово. На следващият ден си го взех от куриера, отидох в близък сервиз и ми го сложиха обратно на колата.

Е няма такова нещо. Голф 5 направо литна. Върви още повече от преди, дори разхода падна. Много съм доволна. Мога само да кажа едно голяма благодаря на пичовете от ТурбоФорс. И да внимавате като си купувате кола от Горубляне, вземете си някой разбирач с вас 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *